O meni

Zorana Dilber

Fitoaromaterapeut

O meni

Zorana Dilber

Vječna dilema. Kako predstaviti sebe?

Zorana Dilber rođena je 08.02.1982. Posebni neki brojevi, bar meni tako izgledaju. Rođeni sam sanjar s ogromnom željom za pomaganjem. Još kao djevojčica govorila sam kako želim biti doktorica kad odrastem i pritom sam u svojoj ulici liječila sve bake, a bilo ih je dosta – vjerujte mi.
Nakon djetinjstva dogodio se život i odveo me skroz u drugom smjeru, pa sam tako završila II jezičnu gimnaziju u Splitu i nakon toga stručni preddiplomski studij Ekonomije smjer Turizam i ugostiteljstvo.

Radila sam lijepe poslove s različitim ljudima koji su me naučili puno toga, a najviše međuljudskim odnosima. Međutim, želja za pomaganjem je ostala i sva ta sigurnost koju sam imala nije bila dovoljna. S druge strane obiteljska situacija me navela na istraživanje prirode i prirodnih terapija. Muž sa makroadenomom hipofize i kćer koja je gubila sluh bili su, više nego dovoljan, razlog da stanem i promislim gdje sam i gdje želim ići.

Edukacija za edukacijom te otvaranje salona s idejom da kroz priču o ljepoti mijenjam svijest klijenata. Da razmišljaju o sebi i svom zdravlju te o željama i prioritetima na dubljem nivou od onoga na koji su navikli. Koliko sam uspjela u tome? O tome vam mogu posvjedočiti moji klijenti.

Pokreće me ljubav, idealista sam koji vjeruje kako svi sve možemo samo ako smo zajedno i pružamo podršku jedni drugima.

Rođeni sam sanjar s ogromnom željom za pomaganjem. Još kao djevojčica govorila sam kako želim biti doktorica kad odrastem

Pokreće me ljubav, idealista sam koji vjeruje kako svi sve možemo samo ako smo zajedno i pružamo podršku jedni drugima. Majka, žena i poduzetnica sam. Kraljica nisam niti želim biti. Majka tri prekrasne cure zbog kojih trenutno najviše želim mijenjati svijet. Želim prenijeti i podijeliti tu ogromnu ljubav prema životu, prema ljepoti na nivou ljudske stanice, prema čaroliji unutarnjeg antiage.

Zato ako želite raditi s nekim kome je stalo, ako ste spremni čuti i ono što znate da ne želite čuti, onda sam ja osoba za vas, i Vi ste osoba za mene. Ako niste, strpite se – doći će vrijeme kada ćete biti i vrijeme kada ćemo se upoznati.

Pin It on Pinterest