USLUGE

Aromaterapija

Aromaterapija je mjesto gdje započinje moja ljubav prema svemu što danas radim.

USLUGE

Aromaterapija

Prvi susret sa sitnim mirisnim molekulama promijenio je čitav moj svijet. Promijenio je način na koji gledam ljude i život. Od tog trenutka sam u potpunosti okrenuta prema pomaganju svima koji žele mijenjati svoj svijet. Svima koji žele preventivno djelovati na svoje optimalno zdravlje. Svima koji si žele pomoći na jedinstven i cjeloviti način.

Iz aromaterapije i ljubavi prema eteričnim uljima izrodila se i ljubav prema fitoterapiji koja je bila sljedeći logični nastavak produbljivanja mog osobnog znanja. Taj začarani krug učenja i proučavanja prirode i ljudskog tijela nikada ne prestaje.

Službena definicija fitoterapije glasi:

Fitoterapija je sastavni dio suvremene farmacije i medicine koja u svrhu liječenja, ublažavanja i sprječavanja bolesti koristi ljekovite biljke, njihove dijelove (cvijet, list, korijen), eterična ulja i biljne pripravke.

Aromaterapija je dio fitoterapije koja u svrhu liječenja, ublažavanja i sprječavanja bolesti koristi posebnu vrstu biljnog materijala, a to su eterična ulja.

Ukoliko imate dijagnosticiran zdravstveni problem, narušeno zdravlje te simptome s kojima se teško nosite, klinička primjena eteričnih ulja i biljnih pripravaka može vam biti od velike pomoći.

S druge strane, svako eterično ulje nosi svoju emociju i omogućava nam da radimo sa svojim emocijama. Emocija je naziv za čovjekovu reakciju na neki događaj. One su odraz naših misli. Kada se emocija osvijesti, tada smo sposobni sagledati njene moguće ugodne ili neugodne utjecaje i djelovati u skladu s njima.

Naše emocije su niti koje povezuju svjesnost s realnošću. Um s tijelom. Omogućavaju nam iskustvo. Zato uz klasičnu primjenu eteričnih ulja kroz masažu koristimo i miris. Na taj način se prepuštamo nastalim senzacijama i dopuštamo im da nas vode na putu osobnog istraživanja i ponovnog suočavanja sa situacijama koje su nam ostale nerazjašnjene.

Kroz program aromaterapije i fitoterapije možemo djelovati na najčešće probleme mišićnog, koštanog, živčanog i hormonalnog sustava. Možemo djelovati na razna emotivna stanja, osobni rast i razvoj. Ta čistoća i jednostavna kompliciranost prirode je dar koji se sa našim tijelima podudara kao ključ i ključanica. I zato prihvatite odgovornost za sebe, svoje zdravlje i svoj život i napravite taj prvi korak.

A prvi korak je savjetovanje. Nakon razgovora i uzimanja anamneze dogovaramo daljnje korake ovisno o vašoj problematici i ciljevima.

Veselim se svakom vašem pozivu i svakom procesu koji ćemo zajedno proći!

Fitoterapijski pristup i aromaterapijski pristup obuhvaćaju:

 

9

Terapijske

Masaže

9

Fito

Kapsule

9

Uljne

Mješavine

9

Prirodne Dodatke

Prehrani

9

Savjete Za Prehranu

Ovisno o Problematici

9

Vagitorije i

Supozitorije

9

Čajne

Mješavine

9

Detox

Pripravke

9

Prirodnu

Kozmetiku

AROMATERAPIJA MENU

VIP PAKET R&R uključuje:

 • WAKE UP
  Suho četkanje cijelog tijela kojim potičemo cirkulaciju i zagrijavamo kožu / 15min
 • OUT WITH NEW
  Fina zrna morske soli i kave okupana u marelici i kokosu i zaigrana na krilima grejpfruta i limuna pružit će Vam piling za pamćenje / 15 min
 • REVITALIZING SHOWER
  Skidamo odumrle stanice uz mirise limunske trave i vetivera / 15 min
 • SUBROSA DELUXE MASSAGE
  Aromaterapijska masaža koja će Vam nahraniti um, duh i tijelo (vetiver, petitgrain gorke naranče, limunska trava, grejp, limun, mažuran, geranij bourboon i još / 60 min
 • MORNING SUNSHINE
  Njega lica uz piling i masažu eteričnim uljima koje kreiramo isključivo za Vaš um, duh i tijelo, serum i prirodna krema / 30 min
 • BONUS
  Četka za suho četkanje kojom smo radili Vaš tretman

I još neka mala iznenađenja…jer ne mogu Vam baš sve otkriti…

Cijena: 250,00 EUR

Povežimo um, duh i tijelo najjačim oružjem koje nam je dano, a to je priroda!

PRIRODNA KOZMETIKA

AROMA

ULJNE MJEŠAVINE

FITO KAPSULE

Pin It on Pinterest