O NAMA

Beauty Centar
SubRosa

Specijalizirani centar za tretmane lica, individualne terapijske masaže i kliničku fitoaromaterapiju.

O NAMA

Beauty Centar
SubRosa

Konstantnim usavršavanjem i stjecanjem novih vještina iz svijeta kozmetologije, neurokozmetologije i kliničke fitoaromaterapije, objedinjujemo najbolje iz znanosti i prirode te vam pružamo najsuvremenije individualne tretmane. U ponudi imamo i ostale klasične tretmane tijela.

Pored usluga tretmana kod nas možete proći edukacije Thai trigger masaže, Abdominal Chi masaže, raindrop masaže te radionice prirodne kozmetike i aromaterapije. Nakon završenih edukacija ostajemo i dalje u kontaktu kako bi vam pomogli u vašem osobnom razvoju.

Zašto SubRosa?

Ruža se naziva kraljicom cvijeća i u našim se krajevima najviše povezuje s ljubavlju. Dok poklanjanje nekog drugog cvijeća označava samo dar, poklanjanje ruže tumači se na više načina. Tako crvenom ružom pokazujemo ljubav, bijela znači nevinost i čistoću, narančastu vežemo za strast, a s poklanjanjem žute ruže moramo biti oprezni jer označava ljubomoru.

U umjetnosti i literaturi ruža je najčešći cvjetni simbol za ljubav, mladost, ljepotu, plodnost i besmrtnost.

Prema grčkim mitovima ruža je nastala iz kapljice Adonisove krvi, a u islamu se smatra da je nastala od Muhamedova znoja. Rimljani su iznimno cijenili ružu te su njome ukrašavali kipove svojih bogova. Na svojim proslavama ružom su ukrašavali stolove i njezinim laticama prekrivali podove, a mamurluk su liječili ružinom vodicom. Grci su je također cijenili pa je Homer spominje u Ilijadi i Odiseji. U Egiptu se ruža upotrebljavala u vjerskim ceremonijama, a ruže su nađene u grobnicama uz mumije. Kleopatra je spavala na jastucima s ružinim laticama te je ružu upotrebljavala za njegu kože i zavođenje. U srednjem vijeku ruža se uzgajala u samostanskim vrtovima zbog njezinih ljekovitih svojstava. U drevna vremena značila je povjerenje te se vješala iznad stola. Otuda potječe naziv „SubRosa“ i značenje da će sve izrečeno biti držano u najvećoj tajnosti.
Meni osobno najdraže značenje ruže je povjerenje, jer iz njega se razvija i sve ostalo.

Stvarno je posebna ta ruža, zar ne?

A vi? Vi posjetite SubRosu i otkrijte koliko ste posebni.

Zorana

Vječna dilema. Kako predstaviti sebe?
Zorana Dilber rođena je 08.02.1982. Posebni neki brojevi, bar meni tako izgledaju. Rođeni sam sanjar s ogromnom željom za pomaganjem. Još kao djevojčica govorila sam kako želim biti doktorica kad odrastem i pritom sam u svojoj ulici liječila sve bake, a bilo ih je dosta – vjerujte mi.
Nakon djetinjstva dogodio se život i odveo me skroz u drugom smjeru, pa sam tako završila II jezičnu gimnaziju u Splitu i nakon toga stručni preddiplomski studij Ekonomije smjer Turizam i ugostiteljstvo.

Radila sam lijepe poslove s različitim ljudima koji su me naučili puno toga, a najviše međuljudskim odnosima. Međutim, želja za pomaganjem je ostala i sva ta sigurnost koju sam imala nije bila dovoljna. S druge strane obiteljska situacija me navela na istraživanje prirode i prirodnih terapija. Muž sa makroadenomom hipofize i kćer koja je gubila sluh bili su, više nego dovoljan, razlog da stanem i promislim gdje sam i gdje želim ići.

Edukacija za edukacijom te otvaranje salona s idejom da kroz priču o ljepoti mijenjam svijest klijenata. Da razmišljaju o sebi i svom zdravlju te o željama i prioritetima na dubljem nivou od onoga na koji su navikli. Koliko sam uspjela u tome? O tome vam mogu posvjedočiti moji klijenti.

Pokreće me ljubav, idealista sam koji vjeruje kako svi sve možemo samo ako smo zajedno i pružamo podršku jedni drugima. Majka, žena i poduzetnica sam. Kraljica nisam niti želim biti. Majka tri prekrasne cure zbog kojih trenutno najviše želim mijenjati svijet. Želim prenijeti i podijeliti tu ogromnu ljubav prema životu, prema ljepoti na nivou ljudske stanice, prema čaroliji unutarnjeg antiage.

Zato ako želite raditi s nekim kome je stalo, ako ste spremni čuti i ono što znate da ne želite čuti, onda sam ja osoba za vas, i Vi ste osoba za mene. Ako niste, strpite se – doći će vrijeme kada ćete biti i vrijeme kada ćemo se upoznati.

Zorana Dilber

Naše usluge

Beauty Centar SubRosa

Njega Lica Subrosa

Njega Lica

Koža je odraz našeg emocionalnog stanja, dobrih i loših emocija…

Njega tijela Subrosa

Njega Tijela

Čovjek, savršeno biće. Koliko pažnje posvećujete…

Aromaterapija subrosa

Aromaterapija

Aromaterapija je mjesto gdje započinje moja ljubav prema svemu…

Edukacija Subrosa

Edukacija

Neopisivo mi je zadovoljstvo što mogu prenijeti svoje znanje i iskustvo…

Beauty salon

Esencijalna ulja

Zorana

Vrhunska kozmetika

Pretplatite se na naše obavijesti

Pridružite se našoj mailing listi kako biste primali najnovije vijesti i ponude.

Uspješno ste se pretplatili!

Pin It on Pinterest