O NAMA

Centar za fitoaromaterapiju i prirodnu ljepotu SubRosa

O NAMA

Centar za fitoaromaterapiju i prirodnu ljepotu SubRosa

Konstantnim usavršavanjem i stjecanjem novih vještina iz svijeta kozmetologije, neurokozmetologije i kliničke fitoaromaterapije, objedinjujemo najbolje iz znanosti i prirode te vam pružamo najsuvremenije individualne tretmane. U ponudi imamo i ostale klasične tretmane tijela.

Pored usluga tretmana kod nas možete proći edukacije Thai trigger masaže, Abdominal Chi masaže, raindrop masaže te radionice prirodne kozmetike i aromaterapije. Nakon završenih edukacija ostajemo i dalje u kontaktu kako bi vam pomogli u vašem osobnom razvoju.

Zašto SubRosa?

Ruža se naziva kraljicom cvijeća i u našim se krajevima najviše povezuje s ljubavlju. Dok poklanjanje nekog drugog cvijeća označava samo dar, poklanjanje ruže tumači se na više načina. Tako crvenom ružom pokazujemo ljubav, bijela znači nevinost i čistoću, narančastu vežemo za strast, a s poklanjanjem žute ruže moramo biti oprezni jer označava ljubomoru. U umjetnosti i literaturi ruža je najčešći cvjetni simbol za ljubav, mladost, ljepotu, plodnost i besmrtnost.
Prema grčkim mitovima ruža je nastala iz kapljice Adonisove krvi, a u islamu se smatra da je nastala od Muhamedova znoja. Rimljani su iznimno cijenili ružu te su njome ukrašavali kipove svojih bogova. Na svojim proslavama ružom su ukrašavali stolove i njezinim laticama prekrivali podove, a mamurluk su liječili ružinom vodicom. Grci su je također cijenili pa je Homer spominje u Ilijadi i Odiseji. U Egiptu se ruža upotrebljavala u vjerskim ceremonijama, a ruže su nađene u grobnicama uz mumije. Kleopatra je spavala na jastucima s ružinim laticama te je ružu upotrebljavala za njegu kože i zavođenje. U srednjem vijeku ruža se uzgajala u samostanskim vrtovima zbog njezinih ljekovitih svojstava. U drevna vremena značila je povjerenje te se vješala iznad stola. Otuda potječe naziv „SubRosa“ i značenje da će sve izrečeno biti držano u najvećoj tajnosti. Meni osobno najdraže značenje ruže je povjerenje, jer iz njega se razvija i sve ostalo. Stvarno je posebna ta ruža, zar ne? A vi? Vi posjetite SubRosu i otkrijte koliko ste posebni.

Naše usluge

Centar za fitoaromaterapiju i prirodnu ljepotu SubRosa
Njega Lica Subrosa

Njega Lica

Koža je odraz našeg emocionalnog stanja, dobrih i loših emocija…

Njega tijela Subrosa

Njega Tijela

Čovjek, savršeno biće. Koliko pažnje posvećujete…

Aromaterapija subrosa

Aromaterapija

Aromaterapija je mjesto gdje započinje moja ljubav prema svemu…

Edukacija Subrosa

Edukacija

Neopisivo mi je zadovoljstvo što mogu prenijeti svoje znanje i iskustvo…

Beauty salon

Esencijalna ulja

Zorana

Vrhunska kozmetika

Pin It on Pinterest