Tripolarna radiofrekvencija lica i tijela

Tripolarna radiofrekvencija radi na principu elektromagnetskih valova koji proizvode toplinu. Ta toplina dolazi iz unutrašnjosti, a kreće se od 41 do 44 °C. Naša TRIPOLARNA radiofrekvenicuja je inovativni mode RF-a jer sonda ima dodatak LASERSKE ZRAKE koja poboljšava i produbljuje djelovanje RF struje i djeluje lipolitički. Održava već postojeći kolagen, stimulira proizvodnju novog kolagena, vlakna elastina te hijaluronske kiseline. Poboljšava cirkulaciju krvi, drenažu i pomaže kod smanjenja tekućine, čime se poboljšava elastičnost kože. Djeluje na masne stanice i lojne žlijezde.

Multipolaran način rada svrstava se  u neinvazivnu tehniku koja postiže zavidne rezultate poput KIRURŠKOG SKALPELA.

Nakon tretmana  klijent može odmah nastaviti sa daljnjim  dnevnim aktivnostima.

Proces regeneracije kolagena nastavlja se kroz nekoliko slijedećih tjedana i mjeseci ako se tretmani ponavljaju.

Kolagenu je potrebno duže vrijeme da se obnovi , ali je zato efekt zatezanja dugotrajan.

Sa tretmanom radiofrekvencije nećete izgubiti kilograme, nego ćete smanjiti obujam i oblikovati tijelo. Zato zaboravite na vagu i mjerenje kilograma, mjerite obujam i zadajte si za CILJ jedan komad odjeće u koji odavno niste stali!

Optimalan broj tretmana za kožu lica je 6-8, jednom do dva puta tjedno, a za problematične dijelove tijela ovisi o osobi i težini problema. Proces odumiranja masnih stanica je postupan, te ćete konačan rezultat vidjeti između 3-9 mjeseci.

Trajanje tretmana 30-45 min.