Raindrop tehnika

Raindrop tehnika je specifična tehnika nanošenja većih količina kemotipiziranih eteričnih ulja na područje kralježnice sa svrhom tretiranja tegoba poput skolioza i kifoza, išijasa, boli kralježnice i oklonih mišića, raznih infekcija virusima i bakterijama, multiple skleroze, bolne ukočenosti mišića, leđa i sličnih tegoba, a posebno se djelotvornom pokazala u opuštanju od stresa. Ova tehnika pomaže tijelu da samo korigira iskrivljenja kralježnice i druge poremećaje, te da ga dovede u strukturalni i energetski balans.

Raindrop tehnika temelji se na staroj teoriji da su mnoga iskrivljenja kralježnice posljedica virusa ili bakterija koje se nalaze uzduž kralježnice i uzrokuju upale koje stežu i grče okolno mišično tkivo, pa time iskrivljuju i samu kralježnicu.

Na tržištu su prisutne različite varijante ove tehnike, no naša tehnika je prilagođena medicinski i farmakološki utemeljenim činjenicama o dokazanom djelovanju kemotipiziranih eteričnih ulja, pritom ne negirajući i njihovo „energetsko“ djelovanje. Ne radimo sa gotovim mješavinama eteričnih ulja jer smatramo da je vrlo važno da svaki terapeut i klijent znaju koja eterična ulja i zašto ulaze u mješavine, te koje je njihovo djelovanje. Eterična ulja s kojima radimo su jasno kemijski i botanički definirana (kemotipizirana) jer jedino rad s takvim uljima daje rezultate.

Ono što donosi zapanjujuće rezultate je nježno djelovanje eteričnih ulja, pa nije ni čudo što ovu tehniku neki zovu „kiropraktičar iz bočice“. Pomno odabrane kombinacije eteričnih ulja koja se koriste u ovoj tehnici jačaju fizičko tijelo, djeluju opuštajuće na mišiće uz kralježnicu, a to rezultira spontanim vraćanjem kralježnice u ispravan položaj. Eterična ulja čiste organizam, pročišćavaju limfu, snaže i regeneriraju organizam. Također istraživanja pokazuju da eterična ulja imaju fantastičan efekt na inhibirajuci rast bakterija staphyloccoccus i streptoccoccus.

Raindrop tretmani preporučuju se kod:

  • Autoimunih bolesti ( multipla skleroza, reumatoidni artritis i dr.)
  • Tegoba kralježnice (skolioza, kifoza, lumboishijalgije)
  • Stresa, živčane iscrpljenosti, nesanice, nervoze
  • Smanjenog imuniteta i pomanjkanja energije
  • Prevencije nastanka prehlade i gripe
  • Bolova u leđima i kroničnog umora
  • Herpesa zoostera
  • Melankolije
  • Depresije

Odlučite se već danas uživati u ovoj moćnoj, nenasilnoj tehnici masaže koja se u svijetu primjenjuje već desetljećima, a kojom su riješeni slučajevi kroničnih bolova u leđima. Priuštite sebi ili svojim najdražim ove čarobne kapi koje učinkovito i brzo tope stres u Vašem najdražem salonu „SubRosa“ !