O nama

Nakon 5 godina uspješnog rada i bavljenja problemima kao što su celulit,  prekomjerna tjelesna težina, , bore, akne, itd., salon za njegu lica i tijela „SubRosa“ i dalje teži usavršavanju stečenih i usvajanju novih vještina i znanja iz svijete kozmetike i aromaterapije, nastojeći objediniti kroz svoje usluge najbolje od oba svijeta.

Svakom  klijentu pristupa se potpuno holistički, te na takav način ne tretiramo posljedicu već uzrok nastalog problema. Rad salona SubRosa se ne bazira na rezultatima preko noći, već ovisno o problemu na zdravom mršavljenju, detoksikaciji organizma, ubrzavanju metabolizma, određenim životnim promjenama, a kroz sve to koristimo sofisticiranu tehnologiju koja nam pomaže da ciljano djelujemo na određeni problem, te na taj način ubrzamo vaš dolazak do cilja.

Cjelovitim pristupom, neovisno o kojem problemu ili nedostatku se radi, a u svrhu prevencije i očuvanja zdravlja, koristimo najkvalitetnije iz prirode – hladno prešana biljna ulja te kemotipizirana eterična ulja, razne ljekovite iscrpine bilja, hranjive biljne maslace, prirodne biljne ekstrakte bogate vitaminima i mineralima, ljekovite gline….

Zašto smo specifični?

Ciljane aromamasaže, kojima se upotrebom posebnih biljnih i eteričnih ulja rješavaju određeni problemi, te na taj način uspostavlja ravnoteža organizma…Ravnoteža duha i tijela. Osim aromamasaža, u našim tretmanima radimo sa svježe spravljenom kozmetikom prema vašim potrebama, problemima ali i željama, i to bez upotrebe bilo kakvih štetnih supstanci poput parabena, mineralnih ulja i ostalih štetnih supstanci, bez obzira što su dozvoljene u prirodnoj kozmetici.

Ako želite nešto promijeniti, a ne znate odakle krenuti… obratite nam se s povjerenjem… Dopustite nam da budemo vaš vjetar u leđa!

Zašto SubRosa?

Ruža se naziva kraljicom cvijeća i u našim se krajevima najviše povezuje s ljubavlju. Dok poklanjanje nekog drugog cvijeća označava samo dar, poklanjanje ruže tumači se na više načina. Tako crvenom ružom pokazujemo ljubav, bijela znači nevinost i čistoću, narančastu vežemo za strast, a s poklanjanjem žute ruže moramo biti oprezni jer označava ljubomoru.

U umjetnosti i literaturi ruža je najčešći cvjetni simbol za ljubav, mladost, ljepotu, plodnost i besmrtnost.

Prema grčkim mitovima ruža je nastala iz kapljice Adonisove krvi, a u islamu se smatra da je nastala od Muhamedova znoja. Rimljani su iznimno cijenili ružu te su njome ukrašavali kipove svojih bogova. Na svojim proslavama ružom su ukrašavali stolove i njezinim laticama prekrivali podove, a mamurluk su liječili ružinom vodicom. Grci su je također cijenili pa je Homer spominje u Ilijadi i Odiseji. U Egiptu se ruža upotrebljavala u vjerskim ceremonijama, a ruže su nađene u grobnicama uz mumije. Kleopatra je spavala na jastucima s ružinim laticama te je ružu upotrebljavala za njegu kože i zavođenje. U srednjem vijeku ruža se uzgajala u samostanskim vrtovima zbog njezinih ljekovitih svojstava. U drevna vremena značila je povjerenje te se vješala iznad stola. Otuda potječe naziv „SubRosa“ i značenje da će sve izrečeno biti držano u najvećoj tajnosti.

Meni osobno najdraže značenje ruže je povjerenje, jer iz njega se razvija i sve ostalo.

Stvarno je posebna ta ruža, zar ne?

A vi? Vi posjetite SubRosu i otkrijte koliko ste posebni.