Dijamantna mikrodermoabrazija

Dijamantna mikrodermoabrazija je tretman koji ima posebno mjesto u salonima ljepote, te će zahvaljujući svom učinku još dugi niz godina ostati nezamjenjiva.

Tretman kojim se postiže snažna eksoflijacija, a koja koži daje blistav izgled. Pomoću mikrodermoabrazije vrši se kontrolirani piling u želji da se potakne regeneracija kože. Ponavljanjem postupka dolazi do obnove rožnatog sloja kao i slojeva epidermisa, koža je glatka, bolje hidratizirana, dolazi do stimulacije fibroblasta, sinteze kolagena i elastičnih vlakana, te postaje čvršća.

Upotrebljavamo je kod različitih stanja na licu, te ovisno o problemu i tipu kože lica koristimo nastavke različitih granulacija.

Tretmani mikrodermoabrazije se mogu raditi kod problema sa proširenim porama, ožiljcima i flekicama od akni, zatvorenim komedonima, hiperpigmentacijama uzrokovanim suncem, borama ili za osvježenje lica.

Kontraindikacije:

  • upaljene akne
  • otvorene rane
  • dermatitisi

Preporuka tretmana u paketu je od 4-8 sa razmakom od 7-10 dana. Nakon odrađene serije tretmana potrebno je napraviti pauzu od 4-6 tjedana. Nakon toga može se nastaviti sa periodičnim održavanjem.

Cijena: 400,00kn