Kavitacija/ultrazvuk sa exp stimulacijom

Liposukcija bez noža!

Kavitacija je nekirurški, neinvazivni postupak koji doslovno uništava masne stanice na trbuhu, bokovima, bedrima, stražnjici, koljenima i nadlakticama. Koristi ultrazvučnu terapiju, valove određene frekvenicije koji su fokusirani na specifičnu dubinu, ciljajući masne stanice u potkožnom tkivu. Tako usmjerena energija valova djeluje isključivo na masne stanice na način da membrane pucaju a masnoća se izljijeva u međustanične prostore, a zatim se uz pomoć prisutnih enzima razgrađuje i limfnim sustavom eliminira iz tijela. Iz tog razloga je potrebno kombinirati kavitaciju sa limfnom drenažom.
Rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana (1-4cm). Precizno odstranjivanje lokalnih masnih naslaga bez dugotrajnog oporavka.

Nakon zahvata površina kože ostaje neoštećena, nema bolova nakon zahvata, te se stoga pacijentica može vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima. Napredna tehnologija kavitacije omogućuje usmjeravanje koncentrirane energije na željene zone tijela, te se tako selektivno razbija potkožne masne stanice dok koža, krvožilni sustav, nervni I mišićni sustav ostaju netaknuti. Exp stimulacija na našem uređaju služi kao limfna drenaža koja ubrzava eliminaciju masnoća iz organizma.
Broj tretmana se određuje individualno.