Aromaterapija

Poseban dio usluge u salonu SubRosa su aromaterapeutske usluge. Kroz 4 godine konstantnog educiranja u Aromaterapiji, pohađanju raznih radionica, te stečenim iskustvom mogu reći da se veliki broj tegoba može spriječiti ali i izliječiti prirodnim pristupom, preparatima i pripravcima. Pristup se temelji na francuskoj školi aromaterapije, gdje se koriste isključivo sastojici visoke kvaliete ( hladno prešana biljna ulja,bezalkoholne hidrolate, te jasno kemijski i botanički definirana-kemotipizirana eterična ulja aromaterapijske kvalitete).
Svaki preparat ( krema i/ili ulje za lice,…) se rade isključivo za vas. Ne postoji univerzalna krema koja bi odgovarala svima. S obzirom na raznolike probleme u današnjem svijete potreban je prilagođen pristup svakom klijentu. Od univerzalinh preparata možemo vam ponuditi npr. balzame za usne, balazme protiv bolova, ulja protiv gljivica iako i njih prilagođavamo ovisno o željama ili težini problema ako on postoji.
Aromaterapeutski tretmani se izvode prirodnim pripravcima, najviše kvalitete i samo takvi vam daju najbolje rezultate!
Aromaterapeutske masaže koje se kombiniraju sa eteričnim uljima prema vašim željama ili stanjima, donose vam dobrobit u smislu jačanja imuniteta, oslobađanja od napetosti i stresa, te uklanjanju bolova.
Nudimo vam:

  • Parcijalne aromamasaže ( samo noge ili leđa) – 30min
  • AromaSubRosa masaža – 45 min
  • Aromamasaža cijelog tijela – 60min
  • Raindrop masažu – 90min